Η γνωριμία του 40χρονου Αμερικανού στρατιώτη Charles Pontiero με την 29χρονη Maria από τη Βρετανία του άλλαξε τη ζωή. Κυριολεκτικά, καθώς για να ζήσει με την αγαπημένη του, που είναι ομοφυλόφιλη, ο Charles άλλαξε φύλο κι έγινε Alessia, παράτησε το στρατό για να κάνει καριέρα στην υποκριτική και μετακόμισε στο Coventry όπου και ζει με την αγαπημένη της.

Προς το παρόν ο 40χρονος έχει αλλάξει φύλο μόνο στο όνομα, καθώς ακόμα συγκεντρώνει τα χρήματα που θα χρειαστεί για να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου και να είναι πλέον μία κανονική γυναίκα στο πλευρό της αγαπημένης της.

Η Alessia λέει πως είναι πλέον αποφασισμένη να κάνει τη μεγάλη αλλαγή και να ζήσει τη ζωή της ως γυναίκα στη Βρετανία, γιατί εκεί είναι πιο εύκολο να αλλάξει φύλο σε σχέση με τις ΗΠΑ.

«Πάντα ένιωθα πιο πολύ γυναίκα παρά άνδρας, αλλά ένιωθα πως έπρεπε να κρύβω τη θηλυκή πλευρά μου όσο ήμουν στο στρατό», δήλωσε η 40χρονη, που ως άνδρας είχε παντρευτεί τρεις φορές και έχει δύο παιδιά στην εφηβεία.

«Δεν ήμουν πια ο εαυτός μου. Η οικογένειά μου έχει στρατιωτικό background κι έτσι ο στρατός ήταν πάντα αυτό που θα έκανα στη ζωή μου, αλλά δεν ήταν το σωστό για μένα», πρόσθεσε.

«Η οικογένειά μου πάντα ήξερε πως ένιωθα πιο πολύ γυναίκα παρά άνδρας, οπότε δεν εξεπλάγη όταν ανακοίνωσα πως ήθελα να ζήσω ως γυναίκα. Με υποστηρίζουν όλοι και είμαι επιτέλους ευτυχισμένη που άλλαξα το όνομά μου και βρήκα τη Maria. Πάντα ήθελα να αλλάξω το όνομά μου αλλά μόνο όταν μετακόμισα στη Βρετανία συνειδητοποίησα πόσο εύκολο ήταν, κι έτσι αποφάσισα να το κάνω. Αυτό μου έδωσε αυτοπεποίθηση για να ζω πια ανοιχτά ως Alessia», εξήγησε, μιλώντας επίσης και για τα μαθήματα υποκριτικής που κάνει προκειμένου να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού.

Η Alessia, που γεννήθηκε στη Νότια Ντακότα, υπηρέτησε για περισσότερα από 15 χρόνια στον αμερικανικό στρατό ως ειδικός όπλων και εκρηκτικών, στα Βαλκάνια, τη Μέση Ανατολή και τη Σομαλία.

Ο πρώην «σκληρός» παραδέχεται πως από τότε που επέλεξε να ζήσει ως ξανθιά transsexual, έχει δεχθεί από χλεύη ως και επιθέσεις στο δρόμο.

Επιμένει ωστόσο πως πάντα ήξερε πως έπρεπε να ζει ως γυναίκα και πως πάντα είχε αυξημένα οιστρογόνα ως παιδί.

«Είχα πάντα τόσα οιστρογόνα στο σώμα μου που πάντα ένιωθα θηλυκό. Οι ορμόνες μου είναι τόσο απορρυθμισμένες που δεν χρειάστηκε να πάρω επιπλέον στη διαδικασία αλλαγής φύλου, το σώμα μου τις παράγει από μόνο του», εξήγησε.

«Έπρεπε να κρύβω το ποιος πραγματικά είμαι όταν ήμουν στο στρατό. Ήμουν ωστόσο ένας καλός στρατιώτης. Είμαι πλέον χαρούμενος που ζω τη ζωή που μου έπρεπε», κατέληξε.

\"\"

\"\"

\"\" \"\"

\"\"

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook