Σε καβγά εξελίχθηκε η συνέντευξη του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στην Πόπη Τσαπανίδου και την εκπομπή «Live u» που μεταδίδεται ζωντανά από το Star.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση για το εάν έχει μετανιώσει για τη δήλωσή του περί «λιντσαρίσματος» του Χρ.Πάχτα.

«Δεν είστε ευγενική, είστε με προκατάληψη. Λέτε ψέματα, διότι δεν υπήρξε δήλωση. Είστε αστεία και ψεύτρα» είπε ο Π.Καμμένος, σημειώνοντας ότι δεν υπήρξε δημόσια δήλωσή του, αλλά επρόκειτο για συνομιλία του με πολίτες.

«Με βρίσατε. Κανονικά θα έπρεπε να σας πετάξω έξω από το στούντιο» είπε εμφανώς ενοχλημένη η δημοσιογράφος και στο σημείο αυτό ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αποχώρησε από το στούντιο.

Νωρίτερα, στη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε στο περί «λιντσαρίσματος» του Χρήστου Πάχτα, υποστηρίζοντας ότι παρότρυνε τους πολίτες να λιντσάρουν πολιτικά τον δήμαρχο Αριστοτέλη.

«Δεν κινδυνεύετε για βία από τους Ανεξάρτητους Έλληνες» είπε, σημειώνοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι κόμμα που δεν υιοθετεί τη βία και πως καλεί τον λαό σε ειρηνική εξέγερση.

Για τη δήλωσή του κατά του Χρ.Πάχτα είπε ότι παρότρυνε τους πολίτες να τον λιντσάρουν πολιτικά, καθώς -όπως υποστήριξε- ο δήμαρχος γνώριζε ότι το νερό της περιοχής ήταν μολυσμένο με αρσενικό.

«Αν τα παιδιά σας έπιναν νερό με αρσενικό με ευθύνη του δημάρχου που το γνώριζε, ποια θα ήταν η αντίδρασή σας;», διερωτήθηκε και τόνισε ότι η επίμαχή δήλωσή του δεν ήταν δημόσια μπροστά στις κάμερες, αλλά στη διάρκεια συνομιλίας του με πολίτες.

«Καλώ τον εισαγγελέα να με λιντσάρει, παραιτούμαι κάθε ασυλίας, αλλά ζητώ παράλληλα να δει ο εισαγγελέας τι γίνεται με το νερό στις Σκουριές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook