Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του «Δικτύου Κοινωνικής Φροντίδας» στο Δήμο Ηρακλείου, στα πλαίσια του προγράμματος «Ζωοδόχος Πηγή- Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας», διανύοντας ήδη τον ένατο μήνα λειτουργίας, εξυπηρετεί καθημερινά εγγεγραμμένες άπορες οικογένειες της πόλης μας.
Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, μια ιδιαίτερα συγκινητική ενέργεια έλαβε χώρα στηρίζοντας το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα παιδιά που ετοιμάζουν τη σχολική τους σάκα. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”ευχαριστούμε θερμά τα κομμωτήρια «GP-Γιώργος Πάσσος», (Αρχιμήδους 20, 62 Μαρτύρων 108, Αθητάκη 49) για την ξεχωριστή πρωτοβουλία να δωρίσουν μέσα από το «Κούρεμα Αγάπης» το σύνολο των εσόδων της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου για να αγοράσουν σχολικά είδη για την κάλυψη των αναγκών των μικρών μας φίλων. 
Υπενθυμίζουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο, υποστηριζόμενο από τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Α&Μ Καλοκαιρινού και το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00- 17:00 στην οδό Μονής Αγκαράθου & Κοσμά Ζώτου γωνία, στο κέντρο της πόλης, τηλέφωνο επικοινωνίας 2810- 244186.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook