Επίθεση στους μουσουλμάνους βουλευτές εξαπέλυσαν την Τρίτη βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την επέτειο από τη γενοκτονία των ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους τούρκους.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, αφότου πρώτα κατηγόρησε τις κυβερνήσεις για διαχρονικά «τουρκόφιλη πολιτική του ραγιά», με αναφορές στις «ζεϊμπεκιές» του Παπανδρέου με τον τούρκο πρώην υπουργό Εξωτερικών Ισμαΐλ Τζεμ και τις «κουμπαριές» του Κώστα Καραμανλή με τον τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιτέθηκε με σφοδρότητα στους μουσουλμάνους βουλευτές χαρακτηρίζοντάς τους «πράκτορες» και «τουρκοπροσκυνημένους».

Παρά την αντίδραση του προεδρείου, που κάλεσε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να ανακαλέσουν, αυτοί επέμειναν και συνέχισαν τις ύβρεις, ενώ τελικά το προεδρείο διέγραψε τις επίμαχες φράσεις από τα πρακτικά.

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα πατριωτισμού από κανέναν, πόσο μάλλον από τους μιμητές του Χίτλερ» απάντησε ο Δημήτρης Παπαδημούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι η ΧΑ μισεί τη δημοκρατία και προσπαθεί να δημιουργεί προκλήσεις.

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε το προεδρείο να τεθεί το θέμα των ύβρεων της Χρυσής Αυγής στη διάσκεψη των προέδρων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα συνολικά, καθώς εκτίμησε ότι η διαγραφή των ύβρεων από τα πρακτικά και μόνο, δεν αρκεί.

skai.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook