Τον νέο «εχθρό και καταστροφέα» του έθνους που έχει «ολόκληρο διάβολο», είναι «ολόκληρο κόλαση» και «έχει μέσα του την πορνεία» ανακάλυψε ένας ιερέας εξορκίζοντας ένα… χνουδωτό παιχνίδι.



Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου ο ιερέας, που σύμφωνα με το dogma.gr ονομάζεται Σάββας Αχιλλέως και ίδρυσε την ενορία του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή του Καρέα, εξορκίζει τον.. Φέρμπι!



Σύμφωνα με τον ιερέα το παιχνίδι αυτό «όταν το είδαν στις ΗΠΑ, αυτοί που κυβερνούν το έθνος είπαν να αποσυρθεί άμεσα διοτί είναι καταστροφή του έθνους, γιατί έχει μέσα 15 μικροτσιπ που μιλάνε».



Και συνεχίζει το διαπρύσιο κήρυγμά του προς τους πιστούς που τον ακούνε: «Μην πάτε και το αγοράσετε στα παιδιά σας, θα δαιμονιστούν αμέσως, έχει ολόκληρο διάβολο μέσα του. Υπάρχει ολόκληρη κόλαση μέσα σε αυτό. Οι γόνεις οι ανόητοι θα το πάρουν για τα παιδάκια σου και αυτά θα δαιμονιστούν».



Κατά τον παπά Σάββα επειδή «από μέσα βγάζει κρότους όπως ο δαίμονας, είναι και η πορνεία μέσα από αυτό» και για όλα μαζί «τούτο είναι ο Αντίχριστος».



\"\"



protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook