Παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα νησιά του Βορειονατολικού Αιγαίου, στη Θράκη και πιθανόν στην Πελοπόννησο με σταδιακή βελτίωση του καιρού, και στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες, περιμένουμε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013. Λίγες πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα ενδέχεται να εκδηλωθούν στην Κρήτη
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 11 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 27 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 16 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 29 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 28 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα κεντρικά και βόρεια πελάγη σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, και στα νότια πελάγη μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, ενισχυόμενοι τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει με εντάσεις 6 και πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ.
Καλό και διαυγή καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.
Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook