Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε σε καφετέρια επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 60 στο Κερατσίνι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια ομάδα δέκα και πλέον ατόμων επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά στο στήθος έναν 34χρονο άνδρα. 



Ο 34χρονος μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο, καθώς φέρεται να δέχτηκε τουλάχιστον δύο μαχαιριές, ωστόσο πάρα τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.



Η επίθεση φέρεται να έγινε από ομάδα μαυροντυμένων ακροδεξιών κρανοφόρων,  οι οποίοι είχαν εντοπίσει νωρίτερα τον νεαρό και την παρέα του. Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 12.10 το βράδυ λίγο πιο έξω από την καφετέρια. Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα και η παρέα του, 5-6 άνδρες και γυναίκες κυνηγήθηκαν από περίπου 25 άτομα με μαύρες μπλούζες, μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού.



Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία συνεπλάκησαν πάνω από δέκα άτομα έξω από την καφετέρια. Οι τέσσερις νέοι ξέφυγαν από τον κλοιό των ακροδεξιών όμως ένα αυτοκίνητο που εμφανίστηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας τους έκλεισε το δρόμο. Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και μαχαίρωσε τον 34χρονο και τον άφησε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο. 



Το θύμα μεταφέρθηκε άμεσα και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και κατέληξε. 







\"\"



Το θύμα κατά πληροφορίες, μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ήταν γνωστό στην κοινότητα της Hip Hop μουσικής με το όνομα KillahP.



Η αστυνομία συνέλαβε ένα άτομο γύρω στα 45, που πιθανολογείται ότι είναι ο δράστης της επίθεσης, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα μαχαίρι.



Στο σημείο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, ενώ αναμένεται να υπάρξει και κάλεσμα για συγκέντρωση το απόγευμα της Τετάρτης.



\"\"



Οι έρευνες για τα αίτια που οδήγησαν στο επεισόδιο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. 



Να σημειωθεί πάντως ότι η αστυνομία, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ενημέρωση για το περιστατικό, ερευνά και την εκδοχή των πολιτικών κινήτρων.



Διενεργείται προανάκριση για το συμβάν. 



\"\"



Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβγαλε δελτίο Τύπου για τη δολοφονική επίθεση:


Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο – χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.

Όλοι στους δρόμους, στις απεργιακές συγκεντρώσεις των εκπαιδευτικών, και ολόκληρη την μέρα, να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.

Όλοι στην αντιφασιστική διαδήλωση, σήμερα Τετάρτη, στις 6.00 το απόγευμα στον τόπο δολοφονίας στο Κερατσίνι, και στις διαδηλώσεις σε κάθε πόλη.

Ο φασισμός θα τσακιστεί.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για το έγκλημα στο Κερατσίνι

Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει απερίφραστα το έγκλημα στο Κερατσίνι και διαψεύδει κατηγορηματικά τους άθλιους συκοφάντες που την εμπλέκουν καθ\’ οιονδήποτε τρόπο σε αυτό.

Είναι άθλιοι και αχρείοι όχι μόνο για τα ασύστολα ψεύδη και τις συκοφαντίες τους, αλλά και γιατί εκμεταλλεύονται ένα γεγονός τραγικό για να πολιτικολογήσουν, να πάρουν ψήφους και να διχάσουν την ελληνική κοινωνία. Τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη στην οποία θα κληθούν να λογοδοτήσουν όλοι οι ψεύτες και επαγγελματίες υβριστές μας, αλλά και όσοι κακόβουλα αναπαράγουν τις αθλιότητές τους.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook