Η φήμη κυκλοφορεί από τον περασμένο Ιούλιο, αλλά αυτήν την φορά υπάρχουν και χειροπιαστές αποδείξεις. Οι φωτογραφίες του HTC One Max έρχονται από την Κίνα, τη μητέρα των τεχνολογικής φύσεως διαρροών, και δείχνουν -όπως αναμενόταν- ένα μεγεθυμένο HTC One. 



Φυσικά, υπάρχουν και μερικές πρόσθετες λειτουργίες, όπως ο αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που συναντάμε και στο iPhone 5S.



Το HTC One Max διαθέτει μια 5,9\” 1080p οθόνη, λειτουργικό Android 4.3 Jelly Bean και μεγάλη μπαταρία στα 3.300mAh. Τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε στην οθόνη της συσκευής αποκαλύπτουν έναν επεξεργαστή χρονισμένο στο 1,7GHz (πιθανότατα Snapdragon 600), 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος διευρύνεται μέσω κάρτας microSD.



Πιθανώς αυτά τα χαρακτηριστικά να αφορούν στην κινεζική έκδοση της συσκευής, αφού, σύμφωνα με τη διαρροή, το phablet που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι dual SIM και φέρει την κωδική ονομασία HTC 8088.



\"\"



\"\"


Χωρίς αμφιβολία, το μοντέλο που θα καταφθάσει στην Ευρώπη (μάλλον τον Οκτώβριο) θα διαθέτει υποδοχή για μία κάρτα SIM και μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο (χωρίς τη δυνατότητα επέκτασης).



Η βασική κάμερα του One Max είναι η UltraPixel στα 4 megapixels, χωρίς να ξεκαθαρίζεται εάν πρόκειται για την κάμερα που συναντάμε και στο HTC One ή για βελτιωμένη έκδοσή της.



Η τιμή του HTC 8088 ή One Max υπολογίζεται στα 800 δολάρια (σύμφωνα με το κινεζικό δημοσίευμα) και αναμένεται στα μέρη μας σε έναν περίπου μήνα.



\"\"

\"\"



\"\"



\"\"







 thegang.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook