«Ό,τι δεν κοβόταν, το εξάρθρωνα και μετά το έκοβα!». Δεν έχουν τέλος οι φρικιαστικές αποκαλύψεις γύρω από τη δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας στη Ραφήνα από τον ίδιο της τον εγγονό!

Όπως ομολόγησε ο 28χρονος Φώτης Λυρόπουλος, σκότωσε τη γιαγιά του, τεμαχίζοντας στη συνέχεια το άψυχο σώμα της, πετώντας τις σακούλες στα σκουπίδια.

Όπως αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση σύμφωνα με την «Espresso» ο 28χρονος, όταν δεν μπορούσε να αποκόψει ένα κομμάτι από το άψυχο κορμί της άτυχης ηλικιωμένης, το εξάρθρωνε με γυμνά χέρια και στη συνέχεια το τεμάχιζε, χρησιμοποιώντας πριόνι.

Όταν ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο έγκλημα, έβαλε σε μαύρες σακούλες απορριμμάτων τα κομμένα χέρια και πόδια της γιαγιάς του, ενώ τοποθέτησε τον κορμό της 83χρονης σε ένα μεγάλο σακβουαγιάζ.

Στη συνέχεια, τις τοποθέτησε στο αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την Αρτέμιδα, όπου μένει, περιμένοντας να νυχτώσει.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα μπήκε στο αμάξι του, πήγε 2 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του και πέταξε τις σακούλες και τον σάκο με τα μέλη σε έναν κάδο απορριμμάτων, πιστεύοντας πως το πρωί θα περνούσε το απορριμματοφόρο και τα πειστήρια θα εξαφανίζονταν.

Όμως υπολόγισε λάθος, καθώς εκείνη την ημέρα, το απορριμματοφόρο δεν πέρασε από τον συγκεκριμένο δρόμο, με αποτέλεσμα το βράδυ της επόμενης μέρας, τα παιδιά να ανακαλύψουν αρχικά το πόδι της άτυχης γυναίκας, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να αποκαλυφθεί όλο το μακάβριο θέαμα.

Στο κελί όπου κρατείται τώρα, υπάρχει μόνιμα ένας αστυνομικός, ενώ στο κρατητήριο δεν τον επισκέφτηκε ούτε η μητέρα του.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook