Δεν απολύθηκε ο αστυνομικός, που παράτησε το συνάδελφό του στο περιπολικό για να… κάνει σεξ, καθώς το δικαστήριο απεφάνθη ότι ήταν σαν να… έκανε ένα διάλειμμα για να πιει τσάι!

Ο 36χρονος Shaun Jenkins από το Caerphilly της Νότιας Ουαλίας βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, όταν αποφάσισε να αφήσει για περίπου 40 λεπτά το συνάδελφό του να περιμένει έξω από το σπίτι του προκειμένου να… κάνει σεξ με την ερωμένη του!

Το περιστατικό είχε συμβεί το 2010 και σήμερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline το δικαστήριο αποφάνθηκε για τη συγκεκριμένη απόφαση. Σύμφωνα με αυτή, η συμπεριφορά του δεν ενείχε κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια, καθώς θα μπορούσε να επιστρέψει στο καθήκον του –αν παρουσιαζόταν ανάγκη- μέσα σε «ένα ή δύο λεπτά».

«Το ίδιο διάστημα θα μπορούσε να καθυστερήσει κάποιος αξιωματικός αν είχε πάει στην τουαλέτα ή να αγοράσει ένα καφέ ή να πιει ένα τσάι. Επιπλέον, το όπλο του ήταν από τον έλεγχό του, καθώς ήταν μέσα στη θήκη του επάνω στο παντελόνι του, το οποίο δεν… έβγαλε από πάνω του» ανέφερε ακόμη η απόφαση.

Το δικαστήριο ανέτρεψε την αρχική απόφαση της διοίκησης της αστυνομίας του Gwent να απολύσει τον Jenkins, από τον οποίο ωστόσο αφαιρέθηκε η άδεια οπλοφορίας.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook