Συνάντηση με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Ελλάδα, κ. Wolfgang Dold είχε, χτες Τρίτη 17-09-2013, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., κ. Ιωάννης Μπρας.

Στην συνάντηση συζητήθηκε η πορεία της κρουαζιέρας στην Κρήτη και στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και ο σημαντικός ρόλος τον οποίο διαδραματίζει το λιμάνι του Ηρακλείου στην προώθηση της.

Το λιμάνι του Ηρακλείου δεσπόζει στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, ως λιμάνι με υψηλού επιπέδου υποδομές, σταθερή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών και εγνωσμένο επίπεδο ασφάλειας.

Επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού είχε την δυνατότητα να ενημερώσει τον κ. Wolfgang Dold για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες του ΟΛΗ σχετικά με την βελτίωση της «εμπειρίας» των επισκεπτών με χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και πρωτοποριακών εφαρμογών.

Ο πρέσβης της Γερμανίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτές τις δράσεις (mobile application, animation, video gaming, κλπ) και για το σκοπό αυτό συμφωνήθηκε να υπάρξει, σύντομα, νέα συνάντηση του με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ στην Πρεσβεία της Γερμανίας, στην Αθήνα.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου Κος. Πλιάκας και ο Εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Κρήτης Κος. Ραπτάκης.