Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα πορεία διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του άτυχου Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη.

Λίγο μετά τις 19:00 σημειώθηκε ένταση όταν η πορεία έφθασε έξω από το αστυνομικό τμήμα Κερατσινίου, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη. Εκεί, ομάδα διαδηλωτών πέταξε ξύλα και πέτρες προς τους αστυνομικούς οι οποίοι απάντησαν με ρίψη χημικών.

Το ΠΑΜΕ, το ΣΥΡΙΖΑ, η ΚΕΕΡΦΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εργατικά συνδικάτα και εκατοντάδες απλοί πολίτες που συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο σημείο της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Αμφιάλη, συμμετέχουν στην πορεία για τη δολοφονία του 34χρονου ράπερ.

Στην πορεία συμμετέχει ο ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική μαφιόζικη οργάνωση νεοναζί δολοφόνων» και ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης από το ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, στην Αμφιάλη μετέβη λίγο μετά τις 18:00 και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από μία ομάδα 20 ατόμων.

Κατά πληροφορίες, συγκεντρωμένοι πολίτες παρεμπόδισαν τον κ. Καμμένο να βγει από το αυτοκίνητό του. Έπειτα από αυτό ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αποχώρησε από την αντιφασιστική συγκέντρωση.

Σημειώνεται ότι κλειστή είναι αυτή την ώρα η άνοδος και η κάθοδος της Π. Τσαλδάρη.

\"\"video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

κείμενο – βίντεο: protothema.gr – φωτο: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook