Αποκαλυπτικά για τη σχέση που είχε ο 45χρονος δράστης με το κόμμα της Χρυσής Αυγής είναι τα όσα υποστηρίζουν οι φίλοι του. Χαρακτηριστικά λένε πως ο Γιώργος Ρουπακιάς τους έλεγε ότι έπαιρνε μεροκάματα από την «Χρυσή Αυγή» τόσο ο ίδιος όσο και άλλα μέλη της οικογένειας του.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ ο 45χρονος εργαζόταν στο κυλικείο των γραφείων του κόμματος και η γυναίκα του και η κόρη δούλευαν σαν καθαρίστριες.

Παράλληλα ο ίδιος συμμετείχε σε διανομή τροφίμων της «Χρυσής Αυγής» αλλά και σε άλλες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης και έπαιρνε λίγα χρήματα.

Μάλιστα αναφέρεται πως παλιότερα υποστήριζε άλλο πολιτικό κόμμα αλλά τελικά αποφάσισε να πάει στην Χρυσή Αυγή για το χαρτζιλίκι.

Οπως ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης ένας πρώην συνάδελφός του «Ο Γιώργος ήταν πάντα φιλότιμος και συνεπής στην δουλειά του, άνθρωπος της παρέας και μακριά από διαπληκτισμούς.

 Μία φορά γινόταν καυγάς έξω από την εταιρεία πετρελαιοειδών και θυμάμαι ότι κρύφτηκε για να μην μπλέξει…

Παλιά ήταν άλλου κόμματος αλλά πριν από περίπου δύο χρόνια άρχισε να μπλέκει με την «Χρυσή Αυγή».

Όταν τον ρωτήσαμε πού οφείλεται αυτή η μεταστροφή του μας εξήγησε ότι το έκανε για να συμπληρώνει το εισόδημά του, γιατί δεν ήθελε να λείπει τίποτα από την οικογένειά του.

Γι\’ αυτό και είχε βάλει και τους δικούς του να δουλεύουν περιστασιακά εκεί. Όπως μας δήλωνε το μόνο που τον ενδιέφερε πια ήταν μόνο η …ΑΕΚ που δήλωνε φανατικός οπαδός της και τίποτα άλλο.

Το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να συγκεντρώσει χρήματα για πρόβλημα με την όραση που αντιμετώπιζε στενός συγγενής του.

Όμως πραγματικά απορούμε πως αυτός ο φαινομενικά φιλήσυχος άνθρωπος είχε το μαχαίρι στο αυτοκίνητό του και σκότωσε με τέτοια ευκολία….».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook