Πρόσφατα σόκαρε την παγκόσμια κοινή γνώμη με την περιπέτεια της υγείας της και την απόφαση της να προχωρήσει σε διπλή προληπτική μαστεκτομή, προκειμένου να ελαττώσει τις πιθανότητές της να νοσήσει από καρκίνο του μαστού.

Ο λόγος φυσικά για την Angelina Jolie, η οποία παρά το γεγονός ότι θέλει και προσπαθεί να είναι υγιής για την οικογένειά της, η λαχτάρα της να αποκτήσει ακόμα ένα βιολογικό παιδί, μπορεί να θέσει τη ζωή της σε σοβαρό κίνδυνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός, μετά την μαστεκτομή, είχε σκοπό να προχωρήσει και σε αφαίρεση των αναπαραγωγικών της οργάνων, μιας και η μητέρα της πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών, σε μία προσπάθεια να αποφύγει έστω και τη παραμικρή πιθανότητα να νοσήσει και αυτή. Ωστόσο, η Angie φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά να αναβάλει τη δεύτερη αυτή επέμβαση μιας και θέλει να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί.

«Νομίζω πως θέλει να αποκτήσει κι άλλα βιολογικά παιδιά, γι\’ αυτό και δεν προχωρά ακόμα στην αφαίρεση. Ελπίζω τουλάχιστον, όποια κι αν είναι η απόφασή της να μην καθυστερήσει πολύ γιατί όλοι την θέλουμε κοντά μας και κυρίως τα παιδιά της», δήλωσε στενή φίλη της star.

Ας ελπίσουμε ότι όπως πάντα έτσι και τώρα, ξέρει τι κάνει…

queen.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook