Το Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης, οργανώνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ, την εκδήλωση «Φύση, Ειρήνη και Αρμονία», στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την γνωριμία με το AIKIDO, o δρόμος της αρμονίας, με μια επίδειξη του δασκάλου Tiziano Calabrese, 3 Dan Aikikai και μια επίδειξη Αργεντίνικου Tango με τους δασκάλους Φρύνη και Δημήτρη.

Μια διαφορετική παρουσίαση, με την ευγενική πολεμική τέχνη του Aikido και του Tango, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρεθούν αυτό το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Πάρκο Διάσωσης Χλωρίδας και Πανίδας του Πολυτεχνείου Κρήτης στο Σόδυ. Η εκδήλωση γίνεται με την αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης και φέρει τον τίτλο “Φύση, Ειρήνη και Αρμονία.”

Ο δάσκαλος του Αikido, Tiziano Calabrese, (3 Dan Aikikai) και οι δάσκαλοι του tango, Φρύνη και Δημήτρης, θα συμπράξουν μέσα στο υπέροχο τοπίο του Πάρκου, παρουσιάζοντας τις τέχνες τους, και αναζητώντας κοινό τόπο αυτών των δυο διαφορετικών τεχνών. Όσοι είστε φίλοι τουλάχιστον μιας από τις δυο τέχνες, ή όσοι αναρωτιέστε τι θα γίνει εκείνο το απόγευμα, μη χάσετε αυτή την μοναδική σύμπραξη!