Νερό στο όνομα του Manuel Reija Gonzalez θα πρέπει να πίνει ο άνθρωπος που είχε αγοράσει λαχείο που κερδίζει 4.7 εκατομμύρια ευρώ στην πόλη Λα Κορούνια της Ισπανίας. Διότι εκείνος το έχασε ή το ξέχασε, αλλά ο Gonzalez το βρήκε, είδε πως κέρδιζε και δεν το κράτησε, αλλά το κατέθεσε στις αρχές.

«Δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή να το κρατήσω, ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια με ήσυχη τη συνείδησή μου», δήλωσε ο ίδιος στο BBC.

Ο εντοπισμός του λαχείου οδήγησε και σε επίσημη αναζήτηση του πραγματικού πολυεκατομμυριούχου
Αν αυτός δεν βρεθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, τότε τα κέρδη θα πάνε στον Gonzalez.

Οι ισπανικές αρχές δεν αποκαλύπτουν ακριβώς πού ή πότε αγοράστηκε το λαχείο στη Λα Κορούνια ούτως ώστε να υπάρχει ένας έλεγχος των ανθρώπων που θα εμφανιστούν για να το διεκδικήσουν.

Το λαχείο κληρώθηκε πριν από ένα χρόνο, τον Ιούνιο του 2012, αλλά τα 4,7 εκατομμύρια που δίνει δεν τα έχει ζητήσει κανείς.

«Ήταν κάποιος που ξέχασε το δελτίο του, έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του, είναι κάτι που κι εγώ θα μπορούσα να είχα κάνει. Πίστευα πως το καλύτερο είναι να το επιστρέψω», δήλωσε ο Reija Gonzalez, τονίζοντας πως θα είναι ευτυχισμένος αν ο νικητής βρεθεί. «Θα είναι θέλημα θεού», πρόσθεσε.

Το λαχείο έχει τοποθετηθεί στη λίστα απωλεσθέντων και ευρεθέντων στην ιστοσελίδα της πόλης- εκεί που μέχρι πρόσφατα υπήρχαν μόνο κινητά τηλέφωνα, κλειδιά και πορτοφόλια.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook