Νέα ένταση σημειώθηκε στη Βουλή, όταν ο Δημήτρης Παπαδημούλης πρότεινε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι η δολοφονία πρέπει να γίνει σημείο καμπής για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η Δημοκρατία αυτό το φαινόμενο. Έναν τρόπο που, όπως τόνισε ο βουλευτής, πρέπει να αποτελεί ένα καθαρό και απόλυτο «όχι» στην επιστροφή κλίματος εμφυλίου πολέμου.

Απευθυνόμενος σε βουλευτές από τις άλλες πτέρυγες της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Kασιδιάρης είπε: «Επειδή πάλι ακούστηκαν ανοησίες περί εγκληματικής δράσης του νομίμου πολιτικού κόμματος \”Χρυσή Αυγή\”, θέλω να υπενθυμίσω σε όλους αυτούς εδώ μέσα που παριστάνουν τους ηλίθιους και πως δεν καταλαβαίνουν ότι από την πρώτη στιγμή καταδικάσαμε αυτή την εγκληματική ενέργεια. Καμία απολύτως σχέση δεν έχει το κόμμα μας με την ενέργεια αυτή».

Επειδή ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε ότι το κόμμα του αποδέχεται την πρόταση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετέχει στην τήρηση της σιγής, ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι αποσύρει την πρότασή του. Μετά την εξέλιξη αυτή, το Σώμα συμφώνησε να μην τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook