Φαίνεται πως ο παρουσιαστής του BBC και δημοσιογράφος Σάιμον Μακ Κόι δεν έχει εξοικειωθεί και τόσο με το iPad του καθώς αντί για αυτό, πήρε και βγήκε στον \”αέρα\”, κρατώντας ένα πάκο με χαρτιά Α4!

Ο δημοσιογράφος ενώ ενημέρωνε το κοινό έπρεπε να κρατά κανονικά το iPad, προσδίδοντας ένα κύρος και δίνοντας την αίσθηση ότι ενημερώνεται συνεχώς για ό,τι συμβαίνει.

Ωστόσο, λίγο πριν βγει στον \”αέρα\” μπερδεύτηκε και αντί για το iPad άρπαξε κατά λάθος από το γραφείο του ένα πάκο με χαρτιά! Έτσι, μην έχοντας το χρόνο να διορθώσει τη γκάφα του, απλά παρέμεινε ψύχραιμος και έκανε σαν να μην συνέβη τίποτα.

Μάλιστα, το εν λόγω γεγονός σχολιάστηκε τόσο πολύ μέσω των κοινωνικών δικτύων που το BBC αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση.

\”Σήμερα το πρωί, ενώ ο Σάιμον Μακόι ετοιμαζόταν για την παρουσίαση του δελτίου, αντί να πιάσει το tablet του, πήρε μαζί του έναν πάκο χαρτιά που βρισκόταν δίπλα σε αυτό. Πάνω στην βιασύνη του ζωντανού δελτίου, δεν είχαμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τα αντικείμενα και έτσι συνέχισε να λέει το δελτίο όπως ήταν\”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του το BBC.


Simon McCoy shows off latest must have gadget… από Newscaster

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook