Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, και τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Κώστα Λαμπρινό είχε σήμερα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Ευριπίδης Στεφάνου, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης.
Ο κ. Στεφάνου ενημέρωσε την κα Λιονή για το Σχέδιο Στελέχωσης της Νέας Οργανωτικής Δομής, την αξιολόγηση δομών και υπηρεσιών και τις προτάσεις ορθολογικής 
και αποτελεσματικής αναδιάρθρωσης του Πανεπιστημίου, που εκπονήθηκαν από το Ίδρυμα και κατατέθηκαν στο Υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο του προγράμματος αυτοαξιολόγησης των ΑΕΙ. 
Ο κ. Στεφάνου επεσήμανε ότι το Πανεπιστήμιο Κρήτης λειτουργεί υποστελεχωμένο από διοικητικό προσωπικό και εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να ενταχθούν οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Κρήτης σε καθεστώς κινητικότητας, παρά τη μεγάλη έλλειψη σε διοικητικό προσωπικό.
Η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης από την πλευρά της δήλωσε ότι το Πανεπιστήμιο Κρήτης αποτελεί για το Ρέθυμνο αλλά και για ολόκληρο το νησί πολύτιμο πυλώνα ανάπτυξης και παραγωγής γνώσης, που για να συνεχίσει το πολύ σημαντικό έργο του θα πρέπει να ενισχυθεί τόσο υλικά όσο και με ανθρώπινο δυναμικό. 
Η κοινωνία της Κρήτης και του Ρεθύ-μνου θέλει το Πανεπιστήμιο Κρήτης ισχυρό για να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικό και πρωτοπόρο και ως Περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο την ομαλή λειτουργία του, τόνισε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook