Γόνιμη και επικοδομητική χαρακτήρισε την συνάντηση ο επικεφαλής της Δημοτικής πρωτοβουλίας Χανιά 100/5 κ. Άρης Παπαδογιάννης, ο οποίος συνοδευόμενος από μέλη της πρωτοβουλίας επισκέφτηκε το εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στην Κορακιά Ακρωτηρίου. 
Στη συνάντηση παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Καστρινάκη, στελεχών της επιχείρησης και των εργαζομένων, ο κ. Παπαδογιάννης τόνισε ότι ο σκοπός της συνάντησης δεν ήταν εθιμοτυπικός αλλά ουσιαστικός. Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε τρείς άξονες. Στον τρόπο που η επιχείρηση δεδομένης της καθολικής κρίσης που βιώνουμε θα διατηρήσει την ποιοτική και αποτελεσματική λειτουργία της προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. 
Την επιτακτική και αναγκαία παρουσία των εργαζομένων στην επιχείρηση δεδομένης της μακράς εμπειρίας και γνώσης που διαθέτουν αλλά και την μεγάλη προσφορά τους στην αποδοτική λειτουργία του ΕΜΑΚ.
Ο Άρης Παπαδογιάννης διαβεβαίωσε τους εργαζομένους ότι θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση της πρωτοβουλίας στον δίκαιο δικαστικό αγώνα τους για την παραμονή στην εργασία τους. 
Επιπροσθέτως εξέφρασε την ανησυχία του για τα έργα που αφορούν τον εκσυγχρονισμό του εργοστασίου και την επέκταση του ΧΥΤΥ, έργα τα οποία είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη διοίκηση και παρουσιάζουν σημαντική καθυστέρηση. Αλίμονο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δεν μπορούμε να φανταστούμε τα Χανιά να ξαναβρεθούν στις θλιβερές περιόδους του Κουρουπητού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook