Με τον χειρότερο τρόπο πέθανε ένα εξάχρονο κοριτσάκι στην Ινδία. Καθώς έτρεχε να προλάβει το δείπνο στο σχολείο του, έπεσε μέσα σε μια τεράστια κατσαρόλα στην οποία οι μάγειροι έβραζαν κάρυ. 
Η μικρή Anusha Ashwathappa βιαζόταν να φύγει από την τάξη της όταν χτύπησε το κουδούνι. Σύμφωνα με μαρτυρίες από το σχολείο της άτυχης κοπέλας, στην περιοχή Chikballapur, συγκρούστηκε με άλλα παιδιά που έτρεχαν και αυτά. Κάποια στιγμή έχασε την ισοροπία της, αλλά για κακή της τύχη έπεσε στην τεράστια κατσαρόλα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα κατά 70% στο σώμα της,.
Σοκ προκαλεί το γεγονός πως το ασθενοφόρο καθυστέρησε πάρα πολύ να έρθει και έτσι ο διευθυντής του σχολείου αναγκάστηκε να μεταφέρει το ανήλικο κορίτσι με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο. Μετά από λίγες ώρες, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής πραγματοποιεί έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο το κοριτσάκι σκοτώθηκε, ενώ έκανε ερωτήσεις στους τρεις μάγειρες του σχολείου.
Ο πατέρας της Anusha αρνείται να γίνει η κηδείας της κόρης του, μέχρι να λυθεί η υπόθεση του θανάτου της.
«Δε θα αποτεφρωθεί το σώμα της κόρης μου μέχρι οι υπεύθυνοι του σχολείου, συμπεριλαμβανομένων του διευθυντή και των τριών μαγείρων να έρθουν εδώ. Θέλω να τους ρωτήσω τι έκαναν όταν τα παιδιά σπρώχνονταν μεταξύ τους», είπε ο πατέρας.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook