Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την πρωτεύουσα του Βορρά, κάνουν λόγο για αποχώρηση του Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις από τον Άρη. Ο Λιθουανός, παρά την φυγή Χαβίτο ο οποίος αγωνίζονταν στην ίδια θέση, δεν έπεισε ποτέ όσο καιρό βρίσκεται  στους «κίτρινους», πολύ περισσότερο τον νυν προπονητή Σάκη Τσιώλη που φημολογείται πως έχει ανάψει το «πράσινο» φως για την έξοδο του «Τσέσνα» από το Κλεάνθης Βικελίδης. 
Αν η είδηση της αποχώρησης του πάρει σάρκα και οστά, τότε αυτό θα σημαίνει πως ανοίγει διάπλατα ο δρόμος της επιστροφής του στο Ηράκλειο, το οποίο είναι γνωστό πως το λατρεύει και δεν θα είχε πρόβλημα να έρθει ξανά.
Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα βρίσκεται στις επιλογές του Νίκου Καραγεωργίου ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στον πάγκο του Κρητικού συλλόγου και την επόμενη περίοδο. 
Ο Καβαλιώτης τεχνικός, όσο και αν έχει μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις έχοντας στην ομάδα του τον Τσεσνάουσκις, ο ένας χρόνος αγωνιστικής απραξίας σε συνδυασμό με το υψηλό κασέ που έχει ο εν λόγω παίκτης, πιθανόν να δημιουργήσουν αρκετά εμπόδια σε ενδεχόμενο ενδιαφέρον. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook