Αν έχετε το χρόνο και τα χρήματα για καλοκαιρινές διακοπές και το μόνο που σας λείπει είναι ο προορισμός, το περιοδικό, «National Geographic», δημοσίευσε τη λίστα με τους δέκα πιο ελκυστικούς προορισμούς για το 2011.
Ως έναν από τους δέκα πιο ελκυστικούς προορισμούς στον κόσμο προτείνει το περιοδικό τη χερσόνησο Ίστρια στην Κροατία. Περισσότερες από 40 οργανωμένες ακτές, μήκους 500 χιλιομέτρων, στα παράλια της, με υπέροχα πεντακάθαρα νερά και ακτές 70 χιλιομέτρων για εξερεύνηση.

\"\"Το «National Geographic» προτείνει επίσης επίσκεψη στην Πούλα, τη μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Ίστριας, διοικητικό κέντρο από τους ρωμαϊκούς χρόνους και το ρωμαϊκό αμφιθέατρο της πόλης. Στη συνέχεια η λίστα περιλαμβάνει το αρχιπέλαγος της Στοκχόλμης στη Σουηδία και τα νησιά Αζόρες στην Πορτογαλία.

Εκτός όμως από το ευρωπαϊκό έδαφος, το περιοδικό προτείνει και πιο μακρινούς προορισμούς, όπως τη Μουσκόκα στο Οντάριο του Καναδά, την Αργεντινή Παταγονία, τα νησιά Σαν Χουάν στην Ουάσινγκτον, τη Μινεάπολη της Μινεσότα στις ΗΠΑ, το εθνικό πάρκο Γκλάσιερ Μπέι στην Αλάσκα, το Κάρντιφ στην Ουαλία, και το Ροατάν στην Ονδούρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook