Μετά από την εντολή της ΕΛ.ΑΣ για άρση απορρήτου των επικοινωνιών οι Αρχές φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους σημαντικά στοιχεία για το τι έγινε λίγο πριν τη δολοφονία του άτυχου 34χρονου Παύλου Φυσσα στο Κερατσίνι. Ο δράστης Γιώργος Ρουπακιάς φαίνεται πως δέχθηκε στο κινητό περισσότερες από μία κλήσεις.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τα όσα είπε η σύζυγός του, ότι ο Ρουπακιάς ήταν στο σπίτι στη Νίκαια όταν ειδοποιήθηκε για να σπεύσει στην Αμφιάλη. Μάλιστα οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει περισσότερα από ένα τηλεφωνήματα την επίμαχη ώρα.

Μάλιστα όπως από τα στοιχεία που έχει η ΕΛ.ΑΣ στα χέρια της εκτός από τους αριθμούς τηλεφώνων υπάρχουν και μηνύματα στο κινητό του δράστη.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ και όπως δημοσιεύει η iefimerida, οι Αρχές, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχουν ήδη εντοπίσει τους αριθμούς από τους οποίους εστάλησαν τα μηνύματα ή έγιναν οι κλήσεις προς τον Γιώργο Ρουπακιά και οι οποίες ήταν περισσότερες από μία, πριν μεταβεί στο σημείο όπου έγινε το έγκλημα.

Από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του δράστη, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, προκύπτουν στοιχεία που αφορούν και στις επαφές μεταξύ των προσώπων που επικοινώνησαν με τον δράστη και άλλων που ήταν παρόντες στη συμπλοκή, ενώ οι όποιες εξελίξεις αναμένονται από Δευτέρα.