Για τη μεγάλη δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου, αλλά και για το ντόρο και τα σχόλια που ακολούθησαν το χωρισμό του από την Ελισάβετ Σπανού, μιλάει στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Αντρέα Δερμιτζάκη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η σχέση σου με την Τόνια Σωτηροπούλου απασχόλησε αρκετά τα ΜΜΕ. Ήσουν έτοιμος να το αντιμετωπίσεις;

Τόσο η Τόνια όσο κι εγώ δεν θεωρούμε ότι είμαστε κάτι ώστε η ζωή μας, οι δηλώσεις και οι κινήσεις μας να απασχολούν τόσο πολύ τα Μέσα. Όλο αυτό μας είναι μάλλον αδιάφορο.

Το ίδιο ισχύεει και για το θόρυβο που προκλήθηκε έπειτα από τις δηλώσεις που έκανες για το τέλος της σχέσης σου με την Ελισάβετ Σπανού; Ήσουν προετοιμασμένο γι' αυτό;

Δεν μπορώ να βγάλω την ουρά μου απέξω. Όταν κάνεις κάποιες δηλώσεις δημόσια, πρέπει να είσαι έτοιμος και για τις ανάλογες αντιδράσεις. Και όχι μόνον όσον αφορά την Ελισάβετ, αλλά και γενικότερα. Σε κάποιους άρεσαν, σε άλλους όχι. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.

Θεωρείς πως έκανες λάθος χειρισμούς, πως αντέδρασες παρορμητικά;

Πραγματικά δεν πίστευα πως όλο αυτό θα πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις. Δεν μου είχε συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα. Το διασκέδασα, στεναχωρήθηκα και νευρίασα.

zappit.gr