Συγκλονιστική ήταν η μαρτυρία της μητέρας του Παύλου Φύσσα η οποία δήλωσε πως «υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ολόκληρο το περιστατικό με τη στυγερή δολοφονία του Παύλου». 

Σύμφωνα με την ίδια, που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το βίντεο έχει παραδοθεί στην αστυνομία και το κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. Η μητέρα του θύματος πρόσθεσε ότι ο γιος της δεν είχε «προηγούμενα» με τον δράστη και πως «ο Ρουπακιάς είναι ένας πληρωμένος φονιάς».

«Το παιδί μου δεν είχε προηγούμενα μαζί τους. Δεν τους ήξερε. Ο Ρουπακιάς ειδοποιήθηκε μέσα από την καφετέρια. Τον ειδοποίησαν για να σκοτώσουν έναν. Έτυχε και ήταν το παιδί μου. Τον σκότωσαν γιατί προστάτευσε τους φίλους του» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο γιος μου, επειδή ήταν πάντα μπροστά» είπε η μητέρα του Παύλου Φύσσα «είπε στους άλλους σκορπίστε στα στενά και αφήστε εμένα, θα τους πείσω να μην γίνει τίποτα».

Συνέχισε περιγράφοντας πώς χτυπήθηκε το παιδί της καθώς ο δολοφόνος του είπε πριν του καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά: «Θα σε καθαρίσω... Ηταν πληρωμένος φονιάς και τον στείλανε».

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

newpost.gr/protothema.gr