Η Γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ Ηρακλείου καλεί κάθε αυτοαπασχολούμενο, επαγγελματία, αυτοκινητιστή να πάρει μέρος σήμερα στις 7 το απόγευμα στην συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Συνταξιούχων του ΙΚΑ και Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών στα Λιοντάρια για την καταδίκη της \”φασιστικής δολοφονικής Χρυσής Αυγής\”.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”κανείς δεν πρέπει να μείνει απαθής απέναντι στις ενέργειες των Νεοναζί, στις δολοφονίες εργατών, μεταναστών, από τους μαυροντυμένους δολοφόνους υμνητές του Χίτλερ.
Η Χρυσή Αυγή πιστό μαντρόσκυλο των βιομηχάνων και των εφοπλιστών έδειξε τις τελευταίες μέρες το αποτρόπαιο πρόσωπο της με την δολοφονική απόπειρα ενάντια σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πέραμα και τη δολοφονία του νεαρού μουσικού στο Κερατσίνι.
Ο λαός πρέπει να απομονώσει τους δολοφόνους φασίστες νεοναζί, να τους στείλει εκεί από όπου ήρθαν και να παλέψει για την ανατροπή συνολικά του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος που τους γεννά.
Όλοι οι αυτοαπασχολούμενοι, μικροί ΕΒΕ να καταδικάσουν τη Χρυσή Αυγή, καλούμε κάθε σωματείο να βγάλει αντίστοιχη ανακοίνωση καταδίκης των νεοναζί δολοφόνων.
Όλοι σήμερα στα Λιοντάρια , στις 7 το απόγευμα, μαζί με τους εργαζόμενους να απαντήσουμε μαζικά στους νοσταλγούς του Χίτλερ\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook