Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε στον Alpha 98,9 για την προσπάθεια που γίνεται στον ΟΦΗ και τόνισε ότι η φετινή ομάδα «χρειάζεται πίστη και επιμονή» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας μίλησε για το πλάνο της 3ετίας που έχει ξεκινήσει από πέρυσι στον ΟΦΗ επισημαίνοντας ότι «ο φετινός ΟΦΗ όπου και αν παίζει, πάει για να κερδίζει. Δεν λέει τίποτα το ότι δεν το έχει καταφέρει μέχρι τώρα. Εμείς έχουμε κοιτάξει να δημιουργήσουμε μια ομάδα με ένα πλάνο 3ετίας. Από την διοίκηση δεν υπάρχει άγχος αλλά πίστη και επιμονή. Αυτά τα στοιχεία είναι σημαντικά για εμάς ώστε η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να ορθοποδήσει μέσα στα επόμενα χρόνια».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάνθος Πουλινάκης

Για την απουσία του Γκαλέτι: «Το ρόστερ του ΟΦΗ είναι αρκετά μεγάλο και ποιοτικό ώστε όποιος ποδοσφαιριστής απουσιάζει, να μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω».

Για την διοίκηση της ΠΑΕ: «Είμαστε μια διοίκηση που ανέλαβε τον περσινό Αύγουστο. Πάνω από όλα, έχουμε στόχο την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου και θα είναι ότι καλύτερο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω κάθε μήνα.

Αυτήν την στιγμή, πρέπει να πληρώνουμε κάθε μήνα 54 ποδοσφαιριστές και προπονητές και είναι σαν να πληρώνουμε τρεις ομάδες. Προσέχουμε που πηγαίνει το κάθε ευρώ προκειμένου να μπορέσουμε να εξυγιάνουμε την ομάδα».

Για την δοσοποίηση των οφειλών: «Ήταν μια προσπάθεια στην οποία βοήθησαν και η Σούπερ Λιγκ με την ΕΠΟ. Έχουμε μπει σε μια δοσοποίηση οφειλών γιατί σαν ΟΦΗ θέλουμε να πληρώνουμε τις οφειλές μας και προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς κάθε μήνα. Και προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς.

Τώρα αν καθυστερούμε στις δόσεις μας 10 ημέρες, αυτό δεν είναι καθυστέρηση. Με το σύνολο των ποδοσφαιριστών που πληρώνουμε δεν έχουμε πρόβλημα, με εξαίρεση 1 – 2 παιδιά που δεν ξέρω για ποιον λόγο δημιουργούν πρόβλημα».

Για το φετινό μπάτζετ του ΟΦΗ: «Μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ που επιβάλλεται να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί κάθε χρόνο μια θέση για την Ευρώπη, μπορεί να το κάνει με ένα μπάτζετ στα 3,5 εκ. ευρώ. Αυτήν την στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε μπάτζετ γύρω στο 1 εκ. ευρώ.

Αν θέλαμε να μιλάμε μόνο με νούμερα, θα έπρεπε να έχουμε ακόμα μικρότερο μπάτζετ. Όμως, πρέπει να συνδυάζουμε και την ιστορία του ΟΦΗ με την πορεία της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ.

Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, κοιτάζουμε και το τελευταίο ευρώ για το που φεύγει ώστε να είμαστε όσο περισσότερο συνεπείς είμαστε».

Για τα έσοδα της ΠΑΕ ΟΦΗ: «Κοιτάζουμε να φέρουμε έσοδα στην ομάδα μέσω άλλων πόρων. Όπως γνωρίζετε, ήδη έχει μειωθεί η χορηγία του ΟΠΑΠ, η χώρα δεν είναι στην καλύτερη της στιγμή και κινούμαστε με ένα μεθοδικό πλάνο.

Μια από τις προσπάθειες μας είναι και η κυκλοφορία του νερού με την ονομασία του ΟΦΗ – κάτι που θα γίνει πράξη μέσα στον επόμενο μήνα».

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook