Σημαντικές συνεργασίες σε επίπεδο χορηγών αγωνιστικών εμφανίσεων αλλά και εταιρείας προμήθειας αθλητικού υλικού για την σεζόν 2013-2014 ανακοίνωσε ο Κισσαμικός.
Αναλυτικά:

Έναρξη συνεργασίας με JOMA

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την εταιρεία JOMA, η οποία αναλαμβάνει την προμήθεια του αθλητικού εξοπλισμού της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αθλητική εταιρεία της Ισπανίας, της οποίας αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρεία GK SPORTS – JOMA. Η JOMA ντύνει μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους όπως η Βαλένθια και η Φιορεντίνα, ενώ έχει επισυνάψει συνεργασία τετραετούς διάρκειας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όσον αφορά την αποκλειστική προμήθεια του συνόλου του αθλητικού εξοπλισμού των διαιτητών όλων των Εθνικών Κατηγοριών και των Πρωταθλημάτων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων.  

Χορηγοί αγωνιστικών εμφανίσεων

Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός ανακοινώνει τους χορηγούς των αγωνιστικών εμφανίσεων για την περίοδο 2013-2014.

Οι χορηγοί αγωνιστικών εμφανίσεων είναι αναλυτικά οι εξής:

-Εβδομαδιαία Εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» (μπροστινό μέρος εμφάνισης)
-Εμπόριο Κατεψυγμένων Προϊόντων «ΓΙΑΝΝΕΝΑΚΗΣ ΑΕ» (πίσω μέρος εμφάνισης)
-Τεχνική Μελετητική Εταιρεία «EDEKA Α.Ε.» (σορτς)
-Ζαχαροπλαστείο «ΑΦΟΙ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΚΗ» (μανίκια εμφάνισης)

Η ομάδα μας αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά για τις συνεργασίες αυτές και εύχεται σε κάθε χορηγό ξεχωριστά πάντα επιτυχίες στον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook