«Είμαι 32 χρόνια μαιευτήρας και κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί. Είναι πραγματικά απίστευτο το συναίσθημα να βοηθάς να έρθει στον κόσμο μια ανθρώπινη ζωή. Πόσο μάλλον 13μωρά»

Ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που του συνέβη. Ο λόγος για τον γυναικολόγο David Kroska ο οποίος μέσα σε ένα 24ωρο ξεγέννησε 13 γυναίκες και μάλιστα Παρασκευή και 13.

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο αλλά συνέβη στη γυναικολογική κλινική CentraCare στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Αυτό που μου συνέβη και τη μέρα που μου συνέβη ήταν πραγματικά απίστευτο. Ηρθαν όλες οι γυναίκες την ίδια μέρα στο μαιευτήριο. Ηταν ένας… μαραθώνιος γεννήσεων. Γεννήθηκαν 13 μωρά.

Δεν ήταν δίδυμα ή τρίδυμα όλα μονά», λέει ο πρωταγωνιστής γιατρός και συνεχίζει: «Είμαι 32 χρόνια μαιευτήρας και κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί.

Είναι πραγματικά απίστευτο το συναίσθημα να βοηθάς να έρθει στον κόσμο μια ανθρώπινη ζωή. Πόσο μάλλον 13 ανθρώπινες ζωές. Ηταν μια μέρα που δεν τελείωνε με τίποτα. Οι γέννες ήταν απανωτές.

Εγώ και το προσωπικό μου τρέχαμε και δεν φτάναμε. Μπορώ να πω τελικά ότι είχα μια πολυάσχολη μέρα».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Kroska με τις 13 γέννες κατέρριψε το δικό του προσωπικό ρεκόρ που ήταν 10 γέννες σε μια μέρα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook