Αποτροπιασμό προκαλεί το έγκλημα τριών σκυλιών στο Σάσσαλο Χανίων όταν δύο άτυχα ποιμενικά δηλητηριάστηκαν ενώ το τρίτο πυροβολήθηκε.
Η ανακοίνωση του Φιλοζωικού συλλόγου

\”Από τον ιδιοκτήτη τους κ. Κώστα Μπομπολάκη ενημερωθήκαμε για δολοφονίες τριών ποιμενικών σκύλων , οι δύο με δηλητήριο και ο τρίτος με πυροβολισμό.

Ιδιαίτερο αποτροπιασμό προκαλεί η πράξη των δολοφόνων που δύο ώρες μετά την εκτέλεση του τρίτου ζώου και ενώ ήδη τον είχε βρει σκοτωμένο ο ιδιοκτήτης του, αφαίρεσαν τα εντόσθια του νεκρού ζώου και τα άφησαν δίπλα του.

Δυστυχώς εν έτι 2011 τα ζώα πληρώνουν τις μεταξύ των ανθρώπων αντιδικίες και διαφορές.

Ενημερώθηκε η αστυνομία , με την οποία ήλθε σε επικοινωνία και ο σύλλογός μας, η οποία ελπίζουμε να διαξαγάγει έρευνες για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Οι ίδιοι δράστες της αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν , δύο περίπου ημέρες μετά και τους άλλους ποιμενικούς σκύλους του ανωτέρω.

Σαν σύλλογος θα ασκήσουμε πίεση προς την αστυνομία έτσι ώστε να βρούν τον δράστη/στες του εγκλήματος , οι οποίοι και υποδεικνύονταο από τον ιδιοκτήτη των σκύλων.

Σαν σύλλογος επίσης ρωτάμε τους δράστες ?

Γιατί ξέσπασαν πάνω σε αθώα και ανυπεράσπιστα πλάσματα ?
Τι τους έφταιξαν οι σκύλοι, αν αυτοί έχουν διαφορές με τον ιδιοκτήτη τους ?

Τους προειδοποιούμε, οτι δεν θα ανεχτούμε άλλες δολοφονίες ζώων και θα πράξουμε , ο, τι εμείς θεωρούμε σωστό, αφού και μείς γνωρίζουμε ποιοι είναι οι δράστες.

Επιτέλους φερθείτε σαν \” ανδρες\” και λύστε τις διαφορές σας μεταξύ σας.
Παλληκαρια δεν έιναι να τα βάζετε με αθώα και ανήμπορα πλάσματα, αντίθετα αυτό υποδηλώνει φόβο, υποδηλώνει \” μικρά ανθρωπάκια\” , υποδηλώνει ανανδρεία.
Δεν σας φταίνε τα ζώα\”

Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων
Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook