Έτοιμος, παρά τις ελλείψεις για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα δείχνει ο ΟΦΗ, ο οποίος όπως φάνηκε και στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Τρίπολη, βελτιώνεται σταδιακά το τελευταίο διάστημα. Τους Κρητικούς δεν τους φοβίζει η Λεωφόρος, όπως ξεκαθάρισε χθες ο τερματοφύλακας Σ. Δασκαλάκης, ωστόσο δεν παραγνωρίζουν πως θα αγωνιστούν σε μια δύσκολη έδρα, με έναν αντίπαλό που καίγεται για το τρίποντο.

Φανέλα βασικού, πιθανότατα να προβάρει για πρώτη φορά φέτος ο Λαμπρόπουλος, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα αλλάξει ο αριστερός οπισφοφύλακας, καθώς μπαίνει πάλι ο Μιλιάζες.

Επίσης για πρώτη φορά πιθανότατα θα είναι βασικός ο Παπάζογλου, ο οποίος έχει λείψει από την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Σβασίγια, Τριποτσέρης, Μακρής, Βερόν, Λαμπρόπουλος, Περογραμβράκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, χωρίς να αποκλείεται θέση στην αρχική ενδεκάδα να έχει και ο Ζε, ωστόσο παραμένει άγνωστο σε ποια θέση θα τοποθετηθεί και ποιος από τους παραπάνω θα βρεθεί στον παγκο.

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook