Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, θα βρίσκονται την Κυριακή οι πρωταγωνιστές της περίφημης υπόθεσης των 600 δις και του…..σχεδίου δράσης για την πληρωμή τους χρέους της χώρας και της απαλλαγής της από το ζυγό του μνημονίου. 
Στο μεταξύ στο νησί κάποιοι κυκλοφορούν ένα κείμενο σε μιαν προσπάθεια να μαζέψουν υπογραφές με την μορφή της «Δήλωσης αποδοχής-στήριξης» της πρότασης του κ.Σώρρα για να αποδεχθεί το ελληνικό κράτος την δωρεά των 600 δις !!!!

\"\"

Όπως ανακοινώθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος της End National Dept (τέλος στο εθνικό χρέος) Μανώλης Λαμπράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 15.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο OLYMPIC. 
«Θα παραστούν ο εκπρόσωπος Τύπου της E.N.D Αντώνης Βαλσαμάκης, το μέλος του Οργανισμού Χάρης Μαμαγκάκης και ο δωρητής του καταπιστεύματος των 600 δις δολαρίων Αρτέμης Σώρρας.

Παράλληλα στις 6.30 το απόγευμα στην Αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Προέδρου την E.N.D Δόκτορα Μανώλη Λαμπράκη.

Ο κ. Λαμπράκης θα καταγγείλει στον λαό του Ηρακλείου γιατί η κυβέρνηση αρνείται να παραλάβει το καταπίστευμα των 600 δις δολαρίων και να απαλλάξει άμεσα τη χώρα μας από τον εφιάλτη του μνημονίου, που οδηγεί τους Έλληνες στην απόλυτη εξαθλίωση.

Θα παρουσιάσει τα αδιάσειστα στοιχεία και τις αποφάσεις των δικαστηρίων που βεβαιώνουν ότι τα χρήματα περιμένουν σε ειδικό λογαριασμό για να ξαναδώσουν στους Έλληνες ελπίδα και αξιοπρέπεια.»

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη υπόθεση είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις πέρυσι και είχε προκαλέσει έντονες «διαμάχες», ενώ το Υπουργείο Οικονομικών είχε διαψεύσει πως έγινε κάποια επίσημη πρόταση.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook