Δίχως προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Δόξα Βύρωνα ο Κισσαμικός.
Η μοναδική απουσία για τον Σπύρο Μπαξεβάνο είναι ο Τζιοβάνι Κιν, του οποίου δεν εκδόθηκε ακόμα το δελτίο, ενώ δεν υπολογίζεται και ο στρατευμένος Ζαχαρίας Κομπογεννητάκης.
Ακόμα παρελθόν αποτελεί ο Οδυσσέας Ντούπης, αφού καταλαμβάνει τελικά θέση ξένου και δεν θα μπορούσε υπό αυτή τη συνθήκη να είναι στο ρόστερ, όπου υπάρχουν ήδη 5 ξένοι ποδοσφαιριστές. 
Η αποστολή για τον αγώνα της πρεμιέρας:

Ρίζος, Βλαχάκης, Βαρδάκης, Γιουρουκάκης, Δρακάκης, Εσόνο,  Καρβουνιάρης, Κοκάκης, Κουμπρόγλου, Μαντζιούνης, Μπάτζιο, Ν’ Γκουέμ, Παραλίκης, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης, Χατζηλιόντας, Χολέβας, Ψαράκης, Ψυχουντάκης.

Εκπλήξεις για τους φιλάθλους

Όπως ανακοίνωσε ο Κισσαμικός οι φίλαθλοι θα πρέπει να παρευρεθούν νωρίτερα από τις 16.30 αν δεν θέλουν να χάσουν τις διάφορες εκπλήξεις που θα υπάρξουν πριν τη σέντρα.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

\”Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός σε μια ιστορική χρονιά για αυτόν εκπροσωπεί την Κίσσαμο και γενικότερα τα Χανιά στη Γ’ Εθνική. Η διοίκηση της ομάδας μας αναγνωρίζοντας ότι το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’ όλα γιορτή ετοιμάζει εκπλήξεις για τους φιλάθλους, που καλό θα ήταν να παρευρεθούν λίγο νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αγώνα με τη Δόξα Βύρωνα στο γήπεδο. Θα είναι ένα μικρό δείγμα για το τι θα επακολουθήσει στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook