Οι Ευρωπαίοι Φεντεραλιστές Κρήτης με την παρακάτω ανακοίνωσή τους, εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για την δολοφονία ενός νέου ανθρώπου,  θύμα της μισαλλοδοξίας, της τυφλής βίας, των εκφραστών του καλλιεργούμενου φανατισμού, της αλόγιστης δημαγωγικής, εθνικιστικής ρητορείας.

Πάγια θέση των Ευρωπαίων Φεντεραλιστών Κρήτης, η σταθερή προσήλωση στην υπεράσπιση της Δημοκρατίας, του Κοινοβουλευτισμού, η αδιαπραγμάτευτη θέση μας απέναντι σε κάθε πράξη τυφλής πολιτικής και κοινωνικής βίας, που υπονομεύει την ίδια την Κοινωνία.

Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός νέου ανθρώπου, απαιτεί από την Δημοκρατική Πολιτεία, να αντιμετωπίσει πιο αποφασιστικά τις έκκνομες ενέργειες των θιασωτών του μίσους, να μην αναπτυχθούν άλλο οι λογικές του ακραίου μισαλλόδοξου πολιτικού λόγου, χωρίς διακρίσεις, αστερίσκους και αμφιταλαντεύσεις.

Η προσπάθεια αυτή απαιτεί και από την Κοινωνία, να στηρίξει με αποφασιστικότητα κάθε προσπάθεια της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πολιτικής βίας, για να μην γίνει η χώρα μας στίγμα ανάπτυξης των νεοναζιστικών ιδεών  στην Ευρώπη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook