Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων (δίπλα στο πάρκο Ειρήνης & Φιλίας, Ανδρέα Παπανδρέου 70), ξεκινούν τα μαθήματα του Α΄ κύκλου μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης τμήμα Χανίων με τον γενικό τίτλο: «Η τέχνη της επικοινωνίας: γιατί επικοινωνιακός γίνεσαι δεν γεννιέσαι».

Ο σχεδιασμός του προγράμματος του παραπάνω κύκλου έγινε με την συνεργασία του Ανδρέα Θεοδωρακόπουλου, Καθηγητή στη Σχολή του ΑΝΤ1, Καθηγητή στο London Centre of Management και Σύμβουλο ΜΜΕ, ο οποίος και θα είναι εισηγητής στην πρώτη διάλεξη με θέμα: «The platinum rules».

Στο πλαίσιο του παραπάνω κύκλου μαθημάτων οι σπουδαστές θα αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα των διαστάσεων του όρου Επικοινωνία σε όλες τις πτυχές της, με στόχο να βελτιώσουν την ζωή τους στην καθημερινότητα της, μαθαίνοντας πώς να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία, να κτίσουν την αυτοπεποίθηση τους, να βελτιώσουν την συμπεριφορά τους και να δυναμώσουν τις σχέσεις τους με τους άλλους,

Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις για εγγραφή στο Α.Λ.Π. Κρήτης, Τμήμα Χανίων, ξεπέρασαν κατά πολύ τις προβλεπόμενες θέσεις οι οποίες ήταν 200 με αποτέλεσμα να μην ικανοποιηθούν όλες μένοντας εκτός 187 επί πλέον αιτήσεις σε εκκρεμότητα.

Από το ΑΛΠ υπάρχει η προσδοκία ότι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στον Β΄κύκλο μαθημάτων ή στις παράλληλες δράσεις του Α.Λ.Π. Κρήτης όπως το σεμινάριο της δημοσιογραφίας που ήδη έχει προκηρυχθεί & το εργαστήρι δημιουργικής γραφής που θα ακολουθήσει.

Το Α.Λ.Π. ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κρήτης για τη στήριξή της και βέβαια όλους τους εγγραφέντες συμπολίτες για την εμπιστοσύνη τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook