Νεφώσεις στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας με παροδικές βροχές στην Εύβοια, στις Σποράδες, σε ορεινά κυρίως τμήματα της Στερεάς και πιθανόν στη Μαγνησία, περιμένουμε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, από 9 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 18 έως 25 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στα νότια παράλια της Κρήτης οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση κυρίως στα δυτικά και βόρεια πελάγη. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.
Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενούς βροχής κυρίως στα βόρεια, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι , με σταδιακή περαιτέρω εξασθένηση.
Λίγες νεφώσεις και αρκετή ψύχρα το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι , με σταδιακή περαιτέρω εξασθένηση .

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook