Πολύ καλές είναι οι πρώτες εντυπώσεις των Φρανσίσκο Μαλδονάδο και Τόμισλαβ Κοσταντίνοφ, κατά το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στα Χανιά.

Τα δυο τελευταία αποκτήματα του ΑΟΧ παρουσιάστηκαν επίσημα την Κυριακή (22/09) στα νέα γραφεία της ΠΑΕ στην Κυδωνίας 124. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους από την επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ, απ' όπου και η φωτογραφία:

Μαλδονάδο: 

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα και την πόλη των Χανίων:

Οι πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα είναι πολύ καλές, βλέπει την πολύ διάθεση στην ομάδα για να κάνουν μια καλή χρονιά, βλέπει την ομάδα πολύ καλή και πιστεύει ότι μπορούν να κάνουν μια καλή χρονιά. Από την πόλη των Χανίων δεν έχει προλάβει ακόμα να δει πολλά πράγματα αλλά του αρέσει. 

 Ποιος θεωρεί ότι είναι ο στόχος της ομάδας;

Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο όπως και στην Ισπανία απλά οι χώρες αλλάζουν, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι  και  άμα ξεκινήσει καλά η ομάδα και συνεχίσει καλά γιατί να μην πάει στις πρώτες τέσσερις. Ξεκινάμε όμως με ένα στόχο την παραμονή και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Με τους παίκτες του Πλατανιά έχει επαφή τους ξέρει;

Γνωρίζει τον Τόνι Μοράλ προσωπικά κάνουν παρέα, ξέρει και τα υπόλοιπα παιδιά αλλά με τον Τόνι γνωρίζεται επειδή έχουν παίξει και συμπαίκτες (Καρταγένα).

Τόμισλαβ Κοσταντίνοφ: 

Οι πρώτες σου εντυπώσεις από την ομάδα;

Είναι πολύ καλές είμαι χαρούμενος που είμαι σε αυτό το μέρος με τόσο καλούς ανθρώπους, ελπίζω ότι θα έχουμε επιτυχία έχουμε καλούς παίκτες.

Οι προσωπικοί σου στόχοι;

Δεν έχω προσωπικούς στόχους, αν η ομάδα νικάει κάθε ματς, αυτός είναι ο στόχος. Δικός μου στόχος είναι να παίζω κάθε ματς και να δίνω στους φιλάθλους χαρά και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ.

Πότε θα είσαι έτοιμος;

Πιστεύω ότι είμαι καλά ίσως σε μια εβδομάδα θα είμαι έτοιμος, ο προπονητής θα πει πότε, δεν είναι δουλειά μου, αισθάνομαι καλά αλλά ο προπονητής θα πει.