Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Πλατανιά στη Super League έκανε ο Άγγελος Ζουμπουλάκης, που εκθείασε την προσπάθεια του Βούκιτς με την οποία η ομάδα του υποχρεώθηκε σε ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη λήξη του αγώνα: \”Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και νομίζω πως μας αδικεί το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι κρίθηκε από μία εξαιρετική ενέργεια ενός πολύ καλού ποδοσφαιριστή. Εμείς ήρθαμε για να νικήσουμε, δεν τα καταφέραμε, αλλά ήταν καλή η προσπάθεια των συμπαικτών μου. Αν αξιοποιούσαμε μία από τις φάσεις που δημιουργήσαμε, τότε θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Ημασταν καλά διαβασμένοι, πιστεύω φάνηκε αυτό στο παιχνίδι. Συνεχίζουμε, δίνουμε προσοχή στο παιχνίδι Κυπέλλου την Πέμπτη  και όλα θα πάνε καλά\”.
Με πικρία έφυγε από τη Θεσσαλονίκη ο Πλατανιάς σύμφωνα με τον Φανούρη Γουνδουλάκη (σε φωτ. με τον Στοχ από το paokfc.gr), που δήλωσε τα εξής: \”Είχαμε πιστέψει σε αυτό το παιχνίδι, είχαμε δουλέψει πάνω σε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το ρυθμό του αγώνα και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, τότε θα είχαμε πετύχει κάποιο γκολ. Αυτό δεν το κάναμε, μετά ο ΠΑΟΚ έβαλε ένα ωραίο γκολ. Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, το κυνηγήσαμε, αλλά φεύγουμε με μία πικρία γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, ξέρουμε ότι δεν έχουμε πετύχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται δουλειά, να κατεβάσουμε το κεφάλι και να έχουμε περισσότερη πίστη στις δυνατότητες μας…\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook