Ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη της διοίκησης στο Παγκρήτιο Σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ κι εθελοντών αιμοδοτών εκφράζοντας την αντίθεσή τους, στις συνεχιζόμενες μετατάξεις, από την υπηρεσία τους σε άλλες του Δημοσίου.

Όπως τονίζουν:

\”Για άλλη μια αφορά βλέπουμε να γίνονται μετατάξεις από την υπηρεσία μας προς άλλες Υπηρεσίες του Δημοσίου.

Φυσικά, είναι δικαίωμα κάθε υπαλλήλου να ζητήσει μετάταξη αλλά όταν πραγματοποιούνται χωρίς να αντικατασταθούν έχει ως αποτέλεσμα να αποδυναμώνονται τα άτομα της υπηρεσίας μας.

Λόγω της αναγκαιότητας της δουλειάς μας, για να καλύπτονται οι βάρδιες του τηλεφωνικού κέντρου και των πληρωμάτων, είναι αναγκαίο πρώτα να ενισχύετε η Υπηρεσία με άτομα και ύστερα, άμα περισσεύουν, να πραγματοποιούνται και τα αιτήματα των υπαλλήλων που ζητούν να πάνε σε άλλες θέσεις από αυτές που διορίστηκαν.

Δεν πρέπει φυσικά να ξεχνάμε ότι δεν περισσεύουν άτομα, με τομείς οι οποίοι λειτουργούν με προσωπικό που δεν επαρκεί με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται επί 24ώρου βάση ,με το πρόγραμμα των βαρδιών να βγαίνει οριακά, με μεγάλα υπόλοιπα των αδειών του 2010, με οφειλόμενα ρεπό που σε ορισμένους συναδέλφους είναι πάνω από 40 και ακούγοντας από τα ΜΜΕ ότι νέες προσλήψεις θα γίνονται με το σταγονόμετρο θα πρέπει τέτοιες κινήσεις να είναι απαγορευτικές.

Σίγουρα πιστεύουμε ότι δεν ικανοποιεί κανένα συνάδελφο η αποχώρηση εκπαιδευμένων ατόμων από την υπηρεσία μας χωρίς να αντικατασταθεί\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook