Ομάδα ρομά αποτελούμενη από τρεις ανήλικους (δύο 15χρονοι και ένας 16χρονος) και έναν ακόμα 19χρονο , με την απειλή χρήσης βίας, αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο από ανήλικη ημεδαπή, ενώ απείλησαν ακόμα μία ανήλικη ημεδαπή και τρεις υπηκόους Μεγάλης Βρετανίας, σε περιοχή της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι τέσσερις ημεδαποί ρομά,ένας εκ των οποίων κρατούσε πιστόλι, αρχικά απείλησαν τους τρεις αλλοδαπούς σε αθλητική εγκατάσταση στο λιβάδι Ρόπα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Λίγες ώρες αργότερα αφαίρεσαν από 13χρονη ημεδαπή στον \’Αγιο Ιωάννη Κέρκυρας, ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν και την τσάντα μίας ακόμα 13χρονης ημεδαπής στην ίδια περιοχή.

Άμεσα ακολούθησαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, με την συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 16χρονου ημεδαπού ρομά, χθες το απόγευμα, στη περιοχή λιβάδι Ρόπα Κέρκυρας, οπου και συνελήφθη.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο γυναικών ημεδαπών ρομά, ηλικίας 35 και 43 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ οι έρευνες για των εντοπισμό των υπολοίπων μελών της ομάδας βρίσκονται σε εξέλιξη.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook