Για πρώτη φορά το παραδέχεται η Ναταλία Γερμανού ότι είναι ερωτευμένη με τον Μάνο Ιωάννου με τον οποίο προσπάθησαν να κρατήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας στην εφημερίδα Πρωτο Θέμα σχολίασε: «Η προσωπική μου ζωή έχει πολλές καινούργιες αρχές, όπως και η επαγγελματική μου, που μετρά 25 χρονιά. Απλά δεν είμαι 25 ή 30χρόνια σε μια σχέση – αν και ίσως θα έπρπε. Αλλά είμαι πολύ καλά».

Ταυτόχρονα παραδέχτηκε τα συναισθήματα που νιώθει: «Ναι, είμαι ερωτευμένη. Ποτέ δεν μπαίνω στη διαδικασία μιας σχέσης αν δεν είμαι ερωτευμένη. Το αποφεύγω» ενώ επιβεβαίωσε η σχέση της με τον Μάνο Ιωάννου: «Ναι, ισχύουν τα δημοσιεύματα, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω παραπάνω!»

Ο ίδιος ο σύντροφός της πριν από ημέρες είχε δηλώσει στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν τα κοριτσάκια, μου αρέσουν οι γυναίκες. Το θέμα είναι να σε ιντριγκάρει μια γυναίκα. Εννοείται ότι είμαι υπέρ των σχέσεων» δήλωσε και συνέχισε: «Έχω κάνει σχέση με μεγαλύτερη γυναίκα, αλλά δεν θα σου πω το όριο ηλικίας».

\"\"

\"\"

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook