Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου \”Δ. Θεοτοκόπουλος\” συμμετέχει στη 48ωρη απεργία στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου. Το Δ.Σ. του Συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στα μέλη του για συμμετοχή στο στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

\”Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ της Δ.Ο.Ε αποφασίστηκε να συμμετέχουμε στην 48ωρη απεργία που έχει προκηρυχτεί στις 24 (ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ) και 25 Σεπτεμβρίου (ΑΔΕΔΥ).

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους στο εργατικό κέντρο Ηρακλείου την Τρίτη 10:30 για να συμμετέχουμε δυναμικά στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί.

Επίσης την Τετάρτη στην πλατεία Ελευθερίας θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο στις 7 απόγευμα.
Την προκήρυξη νέας 48ωρης απεργίας την Τρίτη και την Τέταρτη, 24 και 25 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ.

Στην σχετική ανακοίνωσή του, το συμβούλιο της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής ομοσπονδίας των εργαζομένων στο «στενό» δημόσιο τομέα κάνει λόγο για «συνέχιση των αγωνιστικών και απεργιακών κινητοποιήσεων ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές κυβέρνησης και τρόικα, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ότι έχει απομείνει από το κοινωνικό κράτος και πλήττουν τους δημόσιους υπαλλήλους».

Υ.Σ. Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου το πρωί , σύμφωνα με την εισήγηση της Δ.Ο.Ε. θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για να αποφασιστούν περεταίρω κινητοποιήσεις για κλιμάκωση του αγώνα. Η ώρα και ο τόπος θα αποφασιστούν άμεσα και θα ενημερώσουμε σύντομα με καινούριο ενημερωτικό.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook