Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους διαιτητές για την 1η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με την Κρήτη να εκπροσωπείται από ΟΦΗ, Πλατανιά, Εργοτέλη και Α.Ο. Χανιά.

Την Τετάρτη (25/09) στις 18.00 στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" της Τρίπολης ο ΑΟΧ αντιμετωπίζει τον τοπικό Αστέρα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ευαγγέλου από την Αθήνα, με βοηθούς τους Τουμπακάρη, Χαρίτο και 4ο τον Παπαπέτρου, από την ίδια Ένωση.

Την ίδια ημέρα στις 20.30, στο "Απόστολος Νικολαΐδης", ο Εργοτέλης θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό, με διαιτητική τριάδα από τη Μακεδονία τους Λιαχούδη-Βασιλειάδη-Θανασακούδη και 4ο τον Λαμπρόπουλο από την Ηλεία.

Την Πέμπτη (26/09) στις 15.30 στην Καλλιθέα ο ΟΦΗ παίζει με την τοπική ομάδα, με τον Ανούσο από την Λακωνία να ορίζεται διαιτητής, με βοηθούς του τους Λάμια και Σερεμέτη από τη Μεσσηνία και 4ο τον Μπλάνα από την ίδια Ένωση.

Στις 20.30 στα Περιβόλια την ίδια ημέρα ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα με διαιτητή τον Ιωαννίδη από την Αργολίδα. Α' βοηθός θα είναι ο Πετρόπουλος από την Αρκαδία, β' ο Μπετσόγλου από την Κορινθία, με 4ο τον Βοσκάκη από το Ρέθυμνο.Λευτέρης Αντωνακάκης