Τα δεδομένα από το κανάλι είναι πολύ απλά. Ο Λάτσιος ξέρει καλά το παιχνίδι και δεν πέφτει σε παγίδες. Τι διεμύνησε στο ζευγάρι; «Η επιλογή των συνεργατών είναι αποκλειστικά και μόνο δική σας».

Έτσι δεν φορτώθηκε αυτός «χρεώματα» ούτε βεβαίως φέρει και κάποια ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας. Η ανακοίνωση του Mega για τον Κωστόπουλο δεν τρόμαξε τον Λιάγκα. Ο Γιώργος ξέρει καλά πώς ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι δύσκολος τους δυο πρώτους μήνες-με δεδομένο ότι ο Κωστόπουλος δεν έχει να χάσει κάτι όντας στην δύση της καριέρας του-αλλά θα τα καταφέρει.

Η επιλογή των συνεργατών λοιπόν συνιστά ακρογωνιαίο λίθο για το ζευγάρι. Το τελευταίο διάστημα έχουν περάσει πολλοί απο τα Σπάτα. Μια απο τις επιλογές που δείχνει να έχει τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Μαρία Σπυριδάκη.

Παλιότερα εστεμμένη των καλλιστείων του ΑΝΤ1. Η Μαρία εδώ και κάποια χρόνια έχει αφήσει το modeling και ασχολείται με την δημοσιογραφία και την παρουσίαση εκπομπών.

Το δοκιμαστικό έγινε την Τετάρτη ο Λιάγκας έδειξε ότι την θέλει πολύ και το μόνο που μένει είναι η συμφωνία στα οικονομικά…Πολύ καλή επιλογή…Μακάρι…

gossip-tv.gr