Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την άψογη φιλοξενία του ΠΑΟΚ εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.
Αναλυτικά η ανακοίνωσε που περιέχει ευχές προς τον \”δικέφαλο\” για το πρωτάθλημα, αλλά και για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί την Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. για την άψογη φιλοξενία στο Γήπεδο Τούμπας και εύχεται καλή επιτυχία στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014 καθώς και στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Europa League. Παράλληλα, ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για την άριστη συνεργασία.\”
Τα εισιτήρια για Απόλλωνα και Πανθρακικό

Ανακοίνωση σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Σμύρνης (26/09) και του πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό (30/09) εξέδωσε ο Πλατανιάς.

Αναλυτικά:

\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει τα εξής:

1. Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης, την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 20.30, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, θα πραγματοποιείται από την Τρίτη 23/9 έως και την Πέμπτη 26/9, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από τα Γραφεία Διάθεσης Εισιτηρίων στα Χανιά (Κυδωνίας 67, δίπλα στο κατάστημα «Σταύρος Σπορ»).

Γενική είσοδος: 10 ευρώ.

2. Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Πλατανιά Χανίων με τον Πανθρακικό, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, στις 17.00, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, θα πραγματοποιείται από την Τετάρτη 25/9 έως και τη Δευτέρα 30/9, εκτός της Κυριακής 29/9, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από τα Γραφεία Διάθεσης Εισιτηρίων στα Χανιά (Κυδωνίας 67, δίπλα στο κατάστημα «Σταύρος Σπορ»).

Τιμές

Θύρες 1, 2 & 3: 15 ευρώ.

Θύρα 4: 10 ευρώ, μόνο για ανέργους και πολύτεκνους, με την επίδειξη της ατομικής κάρτας ανεργίας και της ατομικής κάρτας – μέλους του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Χανίων.

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων στον αγώνα με τον Πανθρακικό θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου, στην ίδια Θύρα, για τον μεθεπόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του εισιτηρίου τού αγώνα Πλατανιάς Χανίων – Πανθρακικός, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί εγκαίρως από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.
Διευκρινίζεται ότι η προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ισχύει αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους εισιτηρίων του αγώνα Πλατανιάς Χανίων – Πανθρακικός στις Θύρες 1, 2 και 3 και όχι για τους κατόχους εισιτηρίων στη Θύρα 4.\”

Η φωτ. από το ΠΑΟΚ-Πλατανιάς είναι από το paokfc.gr

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook