Σενάριο καθημερινής τρέλας: έχεις πάει, έχεις φτιάξει μόλις τα νύχια σου και μετά από μερικές μέρες (πολλές φορές και την ίδια) βλέπεις το βερνίκι να φεύγει, να φθείρεται, το νύχι να σπάει. Και σε κάθε περίπτωση, είτε τα έχεις βάψει μόνη σου είτε έχεις αφεθεί στα χέρια μιας ειδικού εκνευρίζεσαι: στην πρώτη περίπτωση για τον χαμένο χρόνο, την δεύτερη για τον χαμένο χρόνο και τα χρήματα που έχεις διαθέσει!

Η λύση είναι η τεχνική Shellac: πώς γίνεται;
Πρόκειται για μια τεχνική που γίνεται αποκλειστικά και μόνο από επαγγελματίες, διαρκεί 20 λεπτά και κοστίζει περίπου €40.00 (ανάλογα πάντα με το πού θα το κάνεις!)

Αρχικά, αφού καθαριστούν τα νύχια και λιμαριστούν η τεχνήτρια περνάει μια ειδική βάση

\"\"

Αφού περαστεί η βάση στο ένα χέρι, το τοποθετούμε σε ένα ειδικό μηχάνημα

\"\"

Επιλέγεις το χρώμα που θες και σου περνάνε τα νύχια από το ένα χέρι. Έπειτα, όπως και πριν, βάζεις ξανά τα δάχτυλά σου στο ειδικό μηχάνημα για περίπου ένα λεπτό. Τα χρώματα στα βερνίκια που μπορείς να επίλεξεις δεν είναι πολλά: κόκκινο, μαύρο,  φούξια, ροζ αλλά και γαλλικό είναι οι κυρίως επιλογές σου. 

Μετά την τεχνική τα νύχια στεγνώνουν αμέσως!


10η μέρα

Μόνο το ένα νύχι έχει χαλάσει ενώ στα υπόλοιπα δάχτυλα αυτό που συμβαίνει είναι να μεγαλώνουν τα νύχια και στη βάση να μένει ένα λευκό κενό. Βέβαια, αν δοκίμαζες ένα γαλλικό, λόγω απόχρωσης η διαφορά δεν θα φαινόταν τόσο έντονη.

\"\"

20η μέρα
Μετά από 20 μέρες από το ένα νύχι έχει φύγει εντελώς το βερνίκι, σε ένα άλλο έχει απλώς χαλάσει το χρώμα στην άκρη ενώ στη βάση του νυχιού δεν υπάρχει βερνίκι λόγω του ότι τα νύχια έχουν μακρύνει αρκετά.

\"\"

tlife

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook