Επίθεση από μαθητή δέχτηκε καθηγητής σε σχολείο του Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Μάλιστα οι συμμαθητές του νεαρού κατέγραψαν σε βίντεο την επίθεσηκαι ανήρτησαν το σχετικό βίντεο στο youtube. Όπως φαίνεται και από το βίντεο, ο μαθητής κυνηγάει τον καθηγητή με ένα σκουπόξυλο και προπηλακίζοντάς τον, τον αναγκάζει να βγει από την αίθουσα.

Λίγο αργότερα ο καθηγητής απομακρύνεται φοβισμένος από το σχολείο, ενώ ο μαθητής συνεχίζει να τον κυνηγάει με το σκουπόξυλο. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ακούγονται γέλια αλλά και φωνές μαθητών οι οποίοι φωνάζουν «Πιάστον».

Το περιστατικό προκάλεσε την άμεση παρέμβαση της υπουργού Παιδείας Angie Motshekga, η οποία και διέταξε την άμεση αποβολή του μαθητή από το σχολείο καθώς επίσης και των συμμαθητών του που εκείνη την στιγμή πανηγύριζαν την επίθεση κατά του καθηγητή

« Το περιστατικό αυτό πρέπει να καταδικαστεί με τον ισχυρότερο δυνατό τρόπο και πρέπει να επιβληθεί η σχετική τιμωρία» ανέφερε η υπουργός και πρόσθεσε « Τέτοιοι είδους συμπεριφορές δεν δικαιολογούνται»

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook