Με ανακοίνωσή του ο Κισσαμικός ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο Δ.Σ. Κισσάμου για το παιχνίδι με τη Δόξα Βύρωνος, ζητώντας παρόμοια στήριξη και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στον αγώνα της ομάδας μας με τη Δόξα Βύρωνος. Η πολυπληθής παρουσία τους μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Στο παρθενικό του ταξίδι στη Γ’ Εθνική ο Κισσαμικός θέλει και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια στο πλευρό του τον φίλαθλο κόσμο της Κισσάμου και ευρύτερα των Χανίων. Ο κόσμος θα πρέπει να αποτελέσει τον 12ο παίκτη και να εμψυχώσει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών για την πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας μας.\”

Ευχές σε Κούτρο 

Παράλληλα η Χανιώτικη ομάδα εκφράζει τις ευχές της στον άτυχο ποδοσφαιριστή της Δόξας, Γιάννη Κούτρο, που υπέστη ρήξη χιαστών στο παιχνίδι της Κυριακής (22/09).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

\”Ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον ποδοσφαιριστή της Δόξας Βύρωνος, Γιάννη Κούτρο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον μεταξύ μας αγώνα. \”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook