Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας Κάνοε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στους Διασυλλογικούς αγώνες \”Σαλαμίνια 2013\” που διοργάνωσε ο Γυμναστικός Ναυτικός Όμιλος Σαλαμίνας την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.


Η Χανιώτικη ομάδα κατέκτησε σε σύνολο 10 μετάλλια εκ των οποίων 1 χρυσό, 6 ασημένια και 3 χάλκινα, με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποκομίζουν εμπειρίες που είναι πολύτιμες εν όψει της νέας πλέον αγωνιστικής περιόδου.

Οι αγώνες είχαν συμβολική σημασία, καθώς συμπληρώνονται 2.500 χρόνια από την ιστορική Ναυμαχία της Σαλαμίνας, ενώ επίσης εντάσσονταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του δήμου Σαλαμίνας, προκειμένου η Σαλαμίνα να κερδίσει τον τίτλο της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης το 2021. Σε σύνολο, το παρών έδωσαν 14 σύλλογοι απ\’ όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας με 261 αθλητές.

Για τον Ν.Ο. Χανίων συμμετείχαν οι: Αντωνία Ζουλάκη, Κλειώ Σηφάκη, Μαρία Μελεμενή,  Μαγδαληνή Αντωνίου, Ελίνα Ποντικάκη, Γιάννης Αντωνίου, Γιώργος Σηφάκης, Γιάννης Κουριδάκης και Λευτέρης Πολυχρονάκης. Συνοδός της αποστολής ήταν ο προπονητής του Τμήματος, Μανόλης Αγγελάκης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Χρυσά μετάλλια

– Μαρία Μελεμενή Κ1 200μ. Κορασίδων Αρχαρίων Γ\’ Σειρά

 Ασημένια μετάλλια

– Κλειώ Σηφάκη Κ1 200μ, Κορασίδων Γ\’ Σειρά

– Γιάννης Αντωνίου Κ1 200μ. Παμπαίδων Α\’ Σειρά

– Μαγδαληνή Αντωνίου – Ελίνα Ποντικάκη Κ2 200μ. Κορασίδων Αρχαρίων Β\’ Σειρά 

– Κλειώ Σηφάκη Κ1 200μ. Νεανίδων Α\’ Σειρά

– Γιώργος Σηφάκης Κ1 200μ. Παίδων Α\’ Σειρά

– Μαγδαληνή Αντωνίου Κ1 200μ. Κορασίδων Αρχαρίων Γ\’ Σειρά

 Χάλκινα μετάλλια

– Γιώργος Σηφάκης – Λευτέρης Πολυχρονάκης Κ2 200μ. Παίδων Γ\’ Σειρά

– Αντωνία Ζουλάκη Κ1 200μ. Νεανίδων Β\’ Σειρά

– Λευτέρης Πολυχρονάκης Κ1 200μ Παίδων ΣΤ\’ Σειρά

 4η Θέση

– Αντωνία Ζουλάκη – Κλειώ Σηφάκη στο Κ2 200μ. Νεανίδων 

– Γιάννης Κουριδάκης Κ1 200μ. Παίδων Α\’ Σειρά

 5η Θέση

– Αντωνία Ζουλάκη Κ1 200μ. Κορασίδων Β\’ Σειρά

 6η Θέση

– Ελίνα Ποντικάκη Κ1 200μ. Κορασίδων Αρχαρίων Β\’ Σειρά

 \”Χρυσός\” χορηγός του Τμήματος, η μεγάλη Κρητική Ναυτιλιακή Εταιρεία ΑΝΕΚ LINES.

 Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κύριο Γιάννη Σπανουδάκη, ιδιοκτήτη της εταιρίας \”LEADERS BROKERS – Ασφαλιστικές Υπηρεσίες\” που βρίσκεται στη Λεωφόρο Σούδας, το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Χανίων στις Μουρνιές και τον κύριο Γιώργο Περβολαράκη, αντιπρόσωπο στα Χανιά των εξωλέμβιων μηχανών για σκάφηYAMAHA, για την ευγενική τους χορηγία προς το Τμήμα Κάνοε Καγιάκ.

Εγγραφές και δοκιμαστικά μαθήματα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 8 έως 14 ετών για τη νέα αγωνιστική περίοδο γίνονται καθημερινά στις 15:30 στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6979793466 (Μανόλης Αγγελάκης, προπονητής Κάνοε Καγιάκ Ν.Ο.Χ.).

nox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook